Предимствата на съвременните подови плочки

Предимствата на съвременните подови плочки

Полагането на стабилни основи не само в живота, но и у дома е от съществена важност. Точно затова трябва да се обърне изключително голямо внимание на материала, който използвате за подова настилка у дома. Ако той не е стабилен и здрав, то може със сигурност да очаквате големи проблеми за в бъдеще.
Точно поради тази причина и за да Ви спестим доста главоболия в бъдещето, в следващите редове ще разгледаме най-добрите видове подови плочки, които се предлагат на пазара в момента.
Истината е, че производителите на подови настилки разполагат и предлагат огромно разнообразие от модели подови плочки в момента, но само един вид подови плочки са достатъчно издръжливи и устойчиви на всякакви натоварвания, а това е именно – гранитогрес.
Благодарение на еднородните материали, използвани за изработката му, високата температура на изпичане, която му гарантира непропускливост и плътност, гранитогресът е на първо място по устойчивост сред останалите видове подови плочки.
Въпреки че гранитогресът е вид подова плочка, той не само е подходящ за стенна облицовка, но и се дели на няколко вида.
Спрямо повърхността си, подовите плочки тип гранитогрес могат да бъдат полирани, гланцирани, матирани или релефни.
Релефните и матираните подови плочки тип гранитогрес са идеален избор за всяко помещение, в което натоварването е по-голямо, тъй като няма опасност от нараняване на продукта.
Полираните и гланцираните подови плочки тип гранитогрес са известни със своят невероятен блясък и заслепителна визия, която оставя усещане за висока класа и изящество в наблюдаващият ги. Те са идеалното решение за всяко помещение, което се нуждае от нотка на съвършенство.
Освен по повърхност, подовите плочки от род гранитогрес могат да бъдат разделени и по имитации. Все по-предпочитани стават моделите подови плочки, които имитират естествени материали като дървесина, камък, мрамор или плат.
Независимо от предпочитанията Ви за цвят, форма, повърхност, размери или модели, подовите плочки тип гранитогрес могат да Ви предложат точно това, което търсите. Най-хубавото е, че благодарение на тяхната здравина и устойчивост на каквито и да било натоварвания, те Ви гарантират сигурност за дълги години.

0

15 май 2019

Още новини

Най-големият избор и промоционални цени на подови плочки